05 Ocak 2022
1090
ABONE OL

Avram Galanti Bodrumlu'nun Büstü Doğum Gününde Açıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Yahudi asıllı Türk eğitimci ve siyaset adamı Avram Galanti Bodrumlu'nun büstü doğum gününde, düzenlenen törenle açıldı. 

Avram Galanti Bodrumlu'nun Büstü Doğum Gününde Açıldı

Bodrum Belediyesince Umurça Parkı'nda, Avram Galanti Bodrumlu kitap tanıtımı ve büst açılışı gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türk Yahudi Toplumu Başkan Vekili Moris Levi, Musevi Dini Yapı Koordinatörü Haim Hason, Musevi Cemaati Koordinatörü Rav Peres, 500. Yıl Vakıf Başkanı Silvyo Ovadya, Mezarlık Bağışçısı Sibel Haleva ile Arkeolog Rasim Özgürel'in de aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

Konuşmaların ve Avram Galanti Bodrumlu'nun Rasim Özgürel tarafından sadeleştirilen "Bodrum Tarihi" kitabının tanıtımının ardından, Nazım Hikmet Kütüphanesi önünde Galanti'nin büstünün açılışı yapıldı.

Katılımcılar daha sonra Yokuşbaşı Mahallesi'nde belediye ekiplerince çevre düzenlemesi yapılan Musevi Mezarlığı'na geçerek buradaki mezarları inceleyip dua etti.

Etkinlik, mezarlıkta Başkan Aras'a sembolik anahtar tesliminin ardından sona erdi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
30 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
29 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KÜLTÜR SANAT
En Çok İzlenen 8 Amazon Prime Filmi
KÜLTÜR SANAT
Mutlaka İzlenmesi Gereken Netflix Belgeselleri
KÜLTÜR SANAT
Muğla’daki Müzeler
Muğla’daki Müzeler
05.01.2022
1667