27 Aralık 2022
823
ABONE OL

Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Dizileri 2022

En iyi Netflix dizileri 2022 yılı boyunca izleyicilerle buluştu. Yepyeni dizilerle farklı dünyaları keşfedebilmenin mümkün olduğu Netflix’te birçok türde dizi izlenebilir. Komediden gerilime farklı türde dizilerin yayınlandığı Netflix’in 2022 yapımı dizileri arasında herkes için her tür vardır. İşte 2022 yılında yayınlanan en iyi Netflix filmleri

Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Dizileri 2022

Uysallar

Hakan Günday’ın yazdığı, Onur Saylak’ın gözünden anlatılan sekiz bölümlük Uysallar, aile kara komedisidir. Netflix ekranlarında pek çok kişinin izlediği yapımlar arasında yer alan Uysallar dizisinin başrollerini Öner Erkan, Songül Öden, Uğur Yücel ve Haluk bilginer paylaşıyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Uysallar dizisi, 2020 yılında çarpık kentsel dönüşümlü İstanbul’un sokaklarında ve sürekli yükselen rezidanslarında geçen, üst orta sınıf mimar Oktay Uysal’ın ve onun geniş sayılabilecek ailesinin kim olduğu sorgusunu yapması ve uyanışını anlatıyor.

Zeytin Ağacı

Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu, Füsun Demirel, Murat Boz ve Serkan Altunorak’ı bir araya getiren yapım Zeytin Ağacı, kısa sürede en çok izlenen Netflix dizileri arasında yerini almayı başarıyor. Dizi, çok yakın üç kız arkadaştan birinin hastalığının nüksetmesi nedeni ile yeni bir tedavi yöntemi denemek istemesi ve Ayvalık’a giderek tedavi olmaya başlaması ile bu üç arkadaşın değişen hayatlarını anlatıyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı

Psikolojik drama türünde olan Pera Palas’ta Gece Yarısı, Netflix’in Türk orijinal dizisidir. Yönetmen koltuğunda Emre Şahin’in oturduğu, senaryosunu Elif Usman’in yazdığı, başrollerinde ise Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın bulunduğu dizi, Atatürk’e yapılan siyasi komployu anlatıyor. İstanbul, Beyoğlu’nda yer alan Pera Palas Oteli hakkında yazı yazma görevi olan gazeteci Esra, oteli incelerken odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu fark eder. Bu kapıdan geçip Osmanlı’nın son dönemi olan 1919 İstanbul’una giderek kendini Mustafa Kemal Atatürk’e yapılacak olan siyasi bir komplonun içinde bulur.

Bridgerton

Bridgerton, gerçek aşkı bulma çabasına odaklanan bir dizi olarak Netflix’te yayınlanıyor. Birbirine sıkıca bağlı olan Bridgerton ailesinin çocuklarının Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu araması anlatılıyor. Julia Quinn’in çok satan romanından esinlenen bu dizi, Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor.

1899

Dark sevenlerin beğenebileceği Netflix dizisi 1899, farklı milletlerden insanların içinde bulunduğu bir geminin yeni kıtaya ulaşmak için yolculuk yaparken okyanusta bir anda kabusu yaşamaya başlamalarını anlatıyor. Londra’dan yola çıkıp New York istikametinde giden geminin karşısına terk edilmiş bir gemi çıkar. Bu andan itibaren yolculuk korkutucu bir hale bürünür.

Andropoz

Engin Günaydın ve Taylan Biraderler’in yazdığı kara komedi dizisi Andropoz, Marmaris’te ailesi ile yaşayan Yusuf’un orta yaş bunalımını konu alıyor. Bu bunalımın etkisi ile kendinden başlayarak hayatındaki her şeyi değiştirme çabası içine giren Yusuf, Netflix izleyicisinin dikkatini çekiyor.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Netflix’te yayınlanan DAHMER – Canavar: Jeffrey Dahmer’in Hikayesi, izlenme rekorları kırar. Platformun gelmiş geçmiş en başarılı işleri arasında yer almayı başaran dizi, Ryan Murphy tarafından yazılmıştır. Dizi, 1978 – 1991 yılları arasında 17 çocuk ve erkeği öldürdüğü bilinen seri katil Jeffrey Dahmer’ın hikayesini anlatıyor.

Sıcak Kafa

Sıcak Kafa, Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanmıştır. İletişim yolu ile zihinden zihine geçerek yayılan bir virüsü anlatan dizi, Mert Baykal’ın yaratıcılığı ile ekranlara geliyor. Sekiz bölümden oluşan Sıcak Kafa dizisi, distopik macera türündeki Netflix yapımları arasında yer alıyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KÜLTÜR SANAT
En Çok İzlenen 8 Amazon Prime Filmi
KÜLTÜR SANAT
Muğla’daki Müzeler
Muğla’daki Müzeler
27.12.2022
650