09 Haziran 2022
1087
ABONE OL

Her Şey Dahil Bodrum Tekne Turu 2022

Ege Bölgesi’nin en tanınan tatil noktaları arasında yer alan Bodrum, her yıl yaz sezonunu eşsiz anılar biriktirerek geçirmek isteyenler için ilk tercihlerden biri olmaktadır. Bodrum, uzun bir sahil şeridine sahip olması sayesinde hem büyük hem de küçük boyutlardaki eşsiz güzellikleri olan koyları, uygun alternatifler olarak yerli ve yabancı turistlere sunmaktadır. Bodrum, bu birbirinden güzel seçeneklerin yanı sıra eğlenceli pek çok aktiviteye de ev sahipliği yapmaktadır.

Her Şey Dahil Bodrum Tekne Turu 2022

Bodrum’un vazgeçilmez aktivitesi olan tekne turu, şahane plajları ve koyları daha yakından görmeni sağlayan rotası ile Bodrum tatilinizin tadını çıkarabilmenize olanak sağlamaktadır. Harika koylarda mola vererek yüzmenize imkan sağlayan Bodrum tekne turu hakkındaki detayları, bu konuyu merak edenler ve araştıranlar için detaylı bir şekilde açıkladık.

Bodrum Tekne Turları Nereden Kalkıyor?

Bodrum’un tekne turları oldukça geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Bodrum’un merkezinden ve diğer beldelerinden hareket eden turlar mevcuttur. Konakladığınız yere göre seçebileceğiniz Bodrum tekne turları, her şey dahil konsepti sayesinde rahat bir gezi imkanı sağlamaktadır.

Bodrum Tekne Turları Kaç Saat Sürüyor?

Bodrum tekne turlarının süresi, turu düzenleyen firmalara göre değişim göstermektedir. Turun gerçekleştirileceği günün yoğunluğuna bağlı olarak hareket ediş ve geri dönüş saatlerinde rötarlar olabilmektedir.

Genellikle nisan ayında başlayan Bodrum tekne turları, sonbahara doğru seyrekleşerek bitmektedir. Yaz sezonu boyunca her gün düzenlenen Bodrum tekne turları, olumsuz hava şartlarında, firmalar misafirleri haberdar ederek iptal edilebilir ve ödemeyi iade edebilir.

Bodrum Tekne Turlarının Rotası Nedir?

Bodrum’da bulunan farklı limanlardan hareket eden çeşitli tekne turları, Karaada, Poyraz Akvaryum, Tavşan Burnu, Dalgıç Burnu ve Kızılburun gibi eşsiz güzellikteki yerlere giderek misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Turu düzenleyen firmaya göre değişen rotalar; Orak Adası, Alman Koyu, Kumluk, Bağla Koyu gibi yerlere de gidebilmektedir.

Bodrum Tekne Turu Fiyatları

Bodrum tekne turu fiyatları kişi başı olarak belirlenmektedir. İçeriğinde tavuk, salata ve makarna bulunan öğle yemeği de fiyata dahil edilmektedir. Bunun dışında satın almak istediğiniz herhangi bir yiyecek veya içeceği tekneden satın alabilmeniz de mümkündür.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Muğla Müzesi Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Hydas Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?