07 Haziran 2022
3922
ABONE OL

Bodrum Ücretsiz Kamp Alanları 2022

Ülkemizin en bilinen turistik mekanlarından biri olan Bodrum; güneş gibi sarı kumsalları, çeşitli lezzetlere ev sahipliği yapan restoranları, berrak denizi ve doğal güzellikleri ile her medeniyetten insanı kucaklamaktadır. Aynı zamanda gece hayatı ile rutin yaşamın çizgisinden çıkabilmeyi ve yeni heyecanlara atılabilmeyi sağlayan Bodrum, yaz tatilinin vazgeçilmez noktalarındandır.

Bodrum Ücretsiz Kamp Alanları 2022

Bodrum, popüler bölgelerinin çoğunda bulunan çeşitli konaklama seçenekleri ile kişisel beğenilere ve bütçelere uygun alternatifler barındırmaktadır. Çadır, kamp, karavan alanları bulunan Bodrum, isteğe göre tercih edilebilen ücretli veya ücretsiz seçenekler sunmaktadır. Aynı zamanda Bodrum kamp alanları sunduğu imkanlar konusunda da dikkat çekmektedir. Bu sebeple Bodrum ücretsiz kamp alanları hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

Yahşi Plajı Kamp Alanı

Bodrum’un Bitez bölgesine oldukça yakın bir konumda yer alan Yahşi Plajı, kamp alanı imkanı ile denizin keyfini rahatça çıkarabilme imkanı sunmaktadır. Hem ücretli hem de ücretsiz plaj bulunmasının yanı sıra bu plajların farklı özellikleri bulunmaktadır. Örneğin; ücretsiz plajda kamp yapılabilmektedir. Ücretli plajda ise kamp yapılamamaktadır.

Yahşi plajı, sıcacık kumları ve tertemiz denizi ile Bodrum’un eşsiz plajları arasında yer almaktadır. Bu plaj, kamp yapmak ve unutulmaz keyifli zamanlar geçirmek için oldukça tercih edilmektedir. Elektrik, tuvalet, soyunma kabini ve şezlong gibi imkanların bulunduğu ücretli Yahşi Plajı’nın ücretsiz olan kısmı çadırlarınızı kurmak için oldukça uygun bir alandır. Bununla birlikte çevresinde pek çok market bulunan Yahşi Plajı, yiyecek ve içecek alışverişi yapabilmeniz için oldukça uygundur.

Gümüşlük Halk Plajı Kamp Alanı

Bodrum’un çokça tanınan beldelerinden biri olan Gümüşlük, kalabalık popülasyonuna çeşitli konaklama imkanı sunmaktadır. Yaz tatili için sıkça tercih edilen Gümüşlük, ücretsiz kamp alanları ve plajları ile yerli ve yabancı turistleri en güzel şekilde ağırlamaktadır. Bodrum ücretsiz kamp yerleri arasında bulunan Gümüşlük Halk Plajı Kamp Alanı; duş, soyunma kabini, şezlong, şemsiye imkanları sunmaktadır. Taşlık kumsalı ve derin denizi olan bu kamp alanı, iki cankurtaran ve bir güvenlik görevlisi ile hizmet sunmaktadır. Çeşitli imkan sağlayan bu kamp alanında, kumsala çadır kurabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Muğla Müzesi Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Hydas Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?