07 Mart 2023
925
ABONE OL

Bodrum Günübirlik Tekne Turları 2023

Türkiye en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, her sene yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapıyor. Kalabalık ve hareketli eğlence mekanları, muhteşem plajları ile dikkat çeken Bodrum’da tatil yapmak ve yeni yerler keşfetmek için Bodrum günübirlik tekne turu aktiviteleri tam size göre. Bodrum tekne gezisi alternatifleri ile denizin ve Bodrum’un tadını en iyi şekilde çıkarabilirsiniz.

Bodrum Günübirlik Tekne Turları 2023

Bodrum, gezilecek yerler konusunda pek çok seçenek sunar. Bu tatil merkezinde en popüler günlük turlar ile farklı yerler keşfetmeniz mümkündür. Bodrum’da tarihi ve doğal güzelliklere yapılabilecek geziler ve günübirlik tekne turları vardır. Bodrum günlük turlar ve geziler ile arzu edilen rotaya keyifli bir yolculuğa çıkılabilir.

Bodrum Günübirlik Turlar 2023

Bodrum’da tercih edilebilecek çeşitli günübirlik tur ve gezi vardır. Günübirlik tekne turları ile berrak ve turkuaz denizin tadı çıkarılabilir. Aynı zamanda teknenin götürdüğü farklı rotalar keşfedilebilir. Bodrum’da farklı koylarda seyrederek unutulmaz bir tur deneyimi yaşamak mümkündür. Bodrum tekne turu, Gümbet tekne turu, Bodrum dalış turu, Bodrum Efes turu, Bodrum tekne turu, Bodrum korsan tekne turu, Bodrum Orak Adası tekne turu, Bodrum Dalyan Turu – İztuzu Plajı turları en çok tercih edilen turlar arasında yer alır.

Bodrum Her Şey Dahil Tekne Turu

Bodrum’da yaygın bir şekilde tercih edilen turlar arasında bulunan Bodrum Her Şey Dahil Tekne Turu, meze, öğle yemeği, sınırsız alkollü ve alkolsüz içecekleri misafirlerine sunuyor. Bodrum merkezden hareket eden tekne turu yaz aylarında sıkça tercih ediliyor.

Orak Adası Tekne Turu

Bodrum Orak Adası Tekne Turu da en çok rağbet gören turlar arasında bulunur. Yamaçları zeytin ağaçları ile kaplı olan Orak Adası’nda konforlu ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bunun yanında Bodrum’un eşsiz doğasının tadını çıkarabilirsiniz.

Bodrum Korsan Tekne Turu

Bodrum’da değişik konseptlerde tur arayışında olan bireyler Bodrum Korsan Tekne Turu’nu tercih edebilir. Korsan temasına göre hazırlanan bu tekne, yelkenleri, gövdesi ve aksesuarları ile tamamı ile bir korsan teknesi imajı yaratıyor. Halikarnas Limanı iskelesinden hareket eden bu tekneler, DJ eşliğinde müzik ve dans gibi güzel aktiviteler sayesinde unutulmaz bir tur deneyimi yaşatıyor.

Bodrum Dalyan Turu – İztuzu Plajı

Özel bir doğa koruma alanı olan Dalyan, Caretta Carettalara ve deniz kaplumbağalarına ev sahipliği yapıyor. Oldukça eskiye dayanın tarihi, bakılmaya doyum olmayan doğası ve muhteşem manzarası ile ziyaretçileri büyüleyen Dalyan’a uğramadan eve dönmeyin.

Gümbet Tekne Turu

Bodrum’un en popüler tekne turları arasında bulunan Gümbet Tekne Turu, her şey dahil konsepti ile hizmet veriyor. Gümbet iskelesinden hareket eden bu tur sayesinde muazzam güzellikteki koylara, plaj ve adalara gezi düzenleniyor.

Bodrum Tekne Turları Nereden Hareket Ediyor?

Bodrum tekne turu nereden kalkıyor?” sorusu Bodrum ziyaretçilerinin merak ettiği konular arasında yer alır. Bodrum’un tekne turları epey geniş bir yelpazede hizmet verir. Bodrum’un merkezinden ve diğer beldelerinden hareket eden pek çok vardır. Tatilcilerin konakladığı yere göre tercih edebileceği Bodrum tekne turları, her şey dahil konsepti ile konforlu bir gezi olanağına kapı aralıyor.

Bodrum Tekne Turları Kaç Saat Sürüyor?

Bodrum tekne turlarının süresi, turu düzenleyen firmaya bağlı olarak değişebilir. Turun yapılacağı günün yoğunluğuna göre kalkış ve geri dönüş saatlerinde rötarlar yaşanabilir.

Bodrum tekne turları, genel olarak nisan ayında başlar. Sonbahara doğru ise seyrekleşerek biter. Yaz sezonu boyunca her gün düzenlenen tekne turları, olumsuz hava koşullarında, misafirler haberdar edilerek iptal edilebilir. Böyle bir durumda ödeme de iade edilir.

Bodrum Tekne Turlarının Rotası Nedir?

Bodrum tekne turu nerelere gidiyor?” sorusu bu benzersiz güzellikteki bölgede tekne turu deneyimi yaşamak isteyenlerin akıllarında yer ediniyor. Bodrum’da yer alan değişik limanlardan kalkan pek çok tekne turu; Karaada, Poyraz Akvaryum, Tavşan Burnu, Dalgıç Burnu ve Kızılburun gibi benzersiz güzellikteki yerlere giderek misafirlerine unutulmaz anılar yaşatır. Turu düzenleyen firmaya bağlı olarak değişen rotalar; Orak Adası, Alman Koyu, Kumluk, Bağla Koyu gibi yerler de olabilir.

Bodrum Tekne Turu Fiyatları

Bodrum tekne turu fiyatları kişi başı olacak şekilde belirlenir. İçeriğinde tavuk, salata ve makarna olan öğle yemeği de fiyata dahildir. Bunun dışında satın almak istenen herhangi bir yiyecek ya da içeceği tekneden satın alınabilir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Muğla Müzesi Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Hydas Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?