07 Temmuz 2022
1160
ABONE OL

Bodrum Günlük Turlar | Bodrum Günlük Tur Fiyatları 2022

Yaz aylarından milyonlarca insanın ziyaret ettiği Bodrum, Türkiye’nin en güzide tatil beldeleri arasında yer alır. Capcanlı sokakları, sıcacık kumsalları ve daha pek çok gezilecek yerleri olan Bodrum’da çeşitli eğlenceli aktiviteye katılabilirsiniz.

Bodrum Günlük Turlar | Bodrum Günlük Tur Fiyatları 2022

Bodrum’da düzenlenen birçok günlük tur popüler bir konumda bulunur. Bodrum günlük turlar her yıl dünyanın çeşitli yerlerinden gelen insanlar tarafından oldukça rağbet gören bir aktivite olarak bilinir. Birçok farklı mekana giderek daha önce görmediğiniz yerleri keşfedebilir ve Bodrum turlarının tadını çıkarabilirsiniz. Sadece yüzdüğünüz ve güneşlendiğiniz bir tatilin yanında Bodrum çıkışlı günlük turlar ile farklı ilgi alanlarını yakından tanıyabilirsiniz.

Bodrum Tekne Turu

Bodrum meşhur aktivitesi olan tekne turları, görülmeye değer eşsiz sahilleri ve koyları görebilmeye imkan sağlayan bir rotaya sahiptir. Bodrum tatilinin tadına varabilmek ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak için geniş bir yelpazeye sahip olan Bodrum tekne turlarını gözden geçirmek gerekir. Bodrum merkezden kalkan teknelerin yanında diğer beldelerden de hareket eden turlar bulunur.

Bodrum Jeep Safari Turu

Bodrum yarımadasında gerçekleştirilen Cip Safari turları ile Bodrum’un dağ yollarını doyasıya gezebilirsiniz. 4 x 4 arazi arabaları ile kolaylıkla gezebileceğiniz engebeli yollarda eğlenceli ve ilginç bir deneyim yaşayabilirsiniz. Birçok durakta dinlenmeye imkan veren bu turlar, Bodrum yerlilerinin yaşadığı köylere de giderek yemek molası verir.

Bodrum At Safari Turu

Doğal güzellikleri ile büyüleyici bir görünüşe sahip olan Bodrum’da yapılabilecek aktivitelerden biri olan at safari turu, en dikkat çekici gezi ve doğa etkinlikleri arasında yer alır. Etkileyici manzaralara şahit olabileceğiniz at safari turu, Bodrum’un eşsiz güzelliğini görebilmeyi sağlar.

Bodrum Tüplü Dalış Turu

Bodrum’da yapılan popüler su sporları arasında yer alan dalış sporu ile Bodrum’un ucu bucağı olmayan, berrak sahilleri boyunca dalış yapabilirsiniz. Bodrum’un en beğenilen koylarında dalma imkanına sahip olarak deniz altındaki güzellikleri görebilirsiniz. Dalış sevdalıları için oldukça uygun bir fırsat olan Bodrum tüplü dalış turu, dalışa yeni başlayanlar için idealdir.

Bodrum Atv Turu

ATV turu, Bodrum yarımadasında gerçekleştirilen günlük turlar arasında bulunur. Çam ormanlarında gezintiye çıkmak, patika yollarda benzersiz bir yolculuk yapmak ve eğlenceli bir gün geçirmek için ATV turu, en uygun seçenek olur.

Bodrum Balık Tutma Turu

Bodrum tatilinin tekdüzeliğinden kurtulmak ve tatilinizi hareketlendirmek için denizde benzersiz bir balık tutma deneyimi yaşayabilirsiniz. Bodrum’dan açılarak denizin engin sularında balık tutma imkanı yakalayabilirsiniz. Balık tutma ve balık avlanma turu hem çocuklu aileler hem de yalnız kişiler için oldukça uygun bir etkinlik alternatifi olur.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Muğla Müzesi Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Hydas Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?