29 Mart 2022
1245
ABONE OL

Bodrum Bungalov Evler – Nerede Kalınır 2022

Dünyada oldukça meşhur olan Bodrum; iklimi, tarihi, doğal güzellikleri, kendine özgü mimarisi, kültür ve sanatıyla Türkiye’yi temsil eden tatil yerlerindendir. Çeşitli tarihi ve kültürel güzelliği kapsayan Bodrum, ziyaretçilerin beğenisini toplamaktadır. Yılın altı ayı bölgenin güzelliğinin, muhteşem koylarının ve sıcacık kumsallarının tadını çıkarmanıza imkan veren iklimi Bodrum, yerli ve yabancı turistlere eşsiz manzaralar sunarak keyifli bir tatil deneyimi yaşatmaktadır.

Bodrum Bungalov Evler – Nerede Kalınır 2022

Doğa ile iç içe adaları, mandalina bahçeleri ve masmavi koyları ile tanınan Bodrum’da yapılacak çeşitli eğlenceli aktivite vardır. Tarihi yerler, müzeler, pazarlar, halk plajları bulunan bu şehirde, güzel ve rahat konaklama seçenekleri de bulunmaktadır. Hem şehri gezip hem de temiz ve güvenli konaklama imkanına sahip olmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz Bodrum bungalov evler ile ilgili bilgilere bu yazıdan ulaşabilirsiniz.

Pitos Bungalows

En gözde tatil noktalarından olan Bodrum’da bir asırlık bir okaliptüs ağacının altında bulunan Pitos Bungalows, Gümüşlük’ün en beğenilen plajına sahip Kadıkalesi’nde yer alır. Denize sıfır bungalov evleri ve restaurantı ile sakin ve huzurlu bir tatil alanı yaratır. Bunlara ek olarak muhteşem bir gün batımı görünümüne sahip olması, geçirdiğiniz tatil zamanlarını daha anlamlı kılmaktadır. Gümüşlük’e 2 km mesafede olan Pitos Bungalows’un, Bodrum ile arasında 20 km bulunur. Pitos Bungalows, gün batımı eşliğinde yemek yiyebilmeyi ve dingin vakitler geçirebilmeyi sağlar.  Dört mevsim boyunca hizmet sunan bu tesis,  yılın istenilen zamanında bungalov ev kiralama konusunda kolaylık sağlar.

Bungalow Bodrum

Bungalow Bodrum, yemyeşil bir yer olan Yalıçiftlik’te geniş bir alan içerisinde hizmet sunan bir tesistir. Uzak Doğu mimarisine benzeyen ahşap bungalovları olan bu tesis sayesinde, zeytin ağaçlarının ve çam ormanlarının doğallığı içerisinde bir tatil yapabilirsiniz. Her sabah kahvaltı servisi olan Bungalow Bodrum’da aynı zamanda internet, restaurant, kafe ve çamaşırhane gibi imkanlar da mevcuttur. Tesise evcil hayvan kabul edilmesi sayesinde evcil hayvanınız ile eğlenceli bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz. Sıklıkla tercih edilen bir konaklama seçeneği olan bungalovları deneyimleyerek tatilinize farklı kültürlerin esintileriyle devam edebilirsiniz.

Mandalina Tarlaları ile Çevrili Bağ Evi

Bitez plajına çok yakın olan bağ evinin, çevresi mandalina tarlalarıyla dolu güzel bir bahçesi olmasından dolayı samimi ve sıcak bir ortam yaratmaktadır. Şirin bungalovların bulunduğu bu bağ evinde, içinizin açılacağı mandalina ağaçları ile huzurlu bir tatil imkanı yakalayabilirsiniz. Köy merkezine yakın konumu itibarıyla ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz kasap, manav, eczane, fırın gibi dükkanlar bulunmaktadır.

 

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Muğla Müzesi Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Hydas Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?