09 Şubat 2021
486
ABONE OL

Lise Öğrencileri Sulak Alanın Korunması İçin İmza Kampanyası Başlattı

Bodrum ilçesindeki Gölköy Kovalık Sulak alanının korunması için Bodrum Bilnet Okulları ile Bodrum Kent Konseyi iş birliğinde imza kampanyası başlatıldı.

Lise Öğrencileri Sulak Alanın Korunması İçin İmza Kampanyası Başlattı

Projede lise öğrencileri yapacakları bilgilendirme toplantıları ve etkinliklerle geniş kitlelere ulaşarak sulak alana dikkati çekmeyi hedefliyor. Doğasever öğrenciler, ilk etapta konuyla ilgili hazırladıkları afişler ve metinlerle arkadaşlarını ve öğretmenlerini bilgilendirdi.

Sulak alanın yaşaması için çalışan Bodrum Kent Konseyi ile çevrim içi toplantılar da gerçekleştiren öğrenciler, hazırladıkları kamu spotlarını sosyal medyada paylaşmaya başladı.

Daha önce yapılan Gölköy kampanyalarına katılan Fotoğrafçı Mustafa Ünlü ile bölgenin tarihi, jeolojik yapısı ve hurma ağaçları ile ilgili bir toplantı yapan öğrenciler, Bodrum Kent Konseyinin internet üzerinden başlattığı imza kampanyasına da destek vermeye çalışıyor. 

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
30 Temmuz 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
29 Temmuz 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Temmuz 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Temmuz 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Temmuz 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Temmuz 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler