06 Haziran 2022
886
ABONE OL

Bodrum Rüzgar Sörfü – Bodrum Windsurf Okulları 2022

Rüzgar sörfü ülkemizde oldukça popüler bir deniz sporudur. Yaz aylarının en keyifli ve eğlenceli sporlarından biri olan rüzgar sörfü, tatil için Bodrum’a gelen ziyaretçiler tarafından merak ediliyor. Birçok yerli ve yabancı sporcuyu Bodrum’a çeken rüzgar sörfü diğer adıyla windsurf için tercih edebileceğiniz okulları sizler için bir araya getirdik.

Bodrum Rüzgar Sörfü – Bodrum Windsurf Okulları 2022

Rüzgar sörfü, sörf tahtasının üzerindeki yelkenle yapılan bir deniz sporudur. Rüzgar sörfü yaparken fiziksel bir kuvvetin yanı sıra rüzgara da gereksinim vardır. Rüzgar sörfü özellikle yaz aylarında deniz sporu sevenlerin gözde aktivitelerinden biridir.

Rüzgar sörfü yapabilmek için profesyonel ders alınması oldukça önemlidir. Rüzgar sörfü eğlenceli olmasının yanı sıra bilmeyenler için tehlikeli de olabilir. Bu nedenle profesyonel destek alınması gerekir. Bodrum’da rüzgar sörfü yapabileceğiniz pek çok okul bulunuyor. Bu okullarda hem eğitim alabilir hem de rüzgar sörfünün keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Bodrum Rüzgar Sörfü Okulları

Bodrum windsurf okulları bakımından birçok seçeneğe sahiptir.

Fener Windsurf

Bodrum’un en profesyonel ve en eski rüzgar sörfü okullarından biri olan Fener Windsurf, Bodrum’un en sakin beldelerinden biri olan Akyarlar’da yer alıyor. Rüzgar sörfü için oldukça elverişli olan Akyarlar, Bodrum’da rüzgar sörfü yapılabilecek en ideal bölgelerden biridir. Fener Burnu’nda sörf öğrenme imkanı tanıyan Fener Windsurf, birebir veya grup şeklinde dersler veriyor. Her seviye sörfçü için eğitim imkanı sunan Fener Windsurf’ta malzeme kiralama ve satışı da yapılıyor.

Lena Erdil Windsurf Okulu

Bodrum Ortakent’te yer alan Lena Erdil Windsurf okulu, 2016 IFCA dünya şampiyonu rüzgar sörfü sporcusu Lena Erdil tarafından kurulmuştur. Bodrum’un sörf açısından en elverişli bölgesinde konumlanan Lena Erdil Windsurf Okulu, başlangıç ve ileri seviye windsurf eğitimi veriyor. Ayrıca eğitimlerin yanında malzeme kiralaması yapılabilen okulda board ve yelken kontrolü, start ve tramola eğitimi veriliyor. İleri seviye eğitimlerinde ise kavança, tramola, trapez kullanımı öğretiliyor.

Akyarlar Windsurf

Akyarlar Windsurf, Bodrum’un cennet koyu Akyarlar’da 30 yılı aşkın zamandır her yaz için birçok kişiye rüzgar sörfü ve yelken eğitimi veriyor.

Big Dog Surf Camp Bitez

Bodrum’un en iyi windsurf adreslerinden biri olan Big Dog Surf Camp Bitez, rüzgar koşulları ve sörf için elverişli olması sebebiyle oldukça idealdir. Bodrum merkeze oldukça yer alan Big Dog Surf Camp Bitez, uluslararası surf okuludur. Yıllardır hizmet veren Big Dog Surf Camp Bitez, rüzgar sörfünün yanı sıra dalga sörfü ve uçurtma sörfü için de oldukça uygundur.  

Rush Windsurf Bitez

Bitez’de bulunan Rush Windsurf, Bodrum’da hizmet veren rüzgar sörf okullarından biridir. Bodrum’da rüzgar sörfü için en elverişli adreslerden biri olan Rush Windsurf Bitez, eğitimin yanı sıra konaklama imkanı da sunuyor.

Wind Academy Yalıkavak

Yalıkavak’ta yer alan Wind Academy Yalıkavak, rüzgar sörfü için en ideal okullardan biridir. Yalıkavak’ta hizmet veren Wind Academy, her seviyedeki windsurf tutkunlarına en iyi hizmeti vermek için eğitim vermektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler