07 Ekim 2021
2892
ABONE OL

Bodrum Gece Hayatı ve Bodrum’un En İyi Barları 2021

Bodrum gece hayatı ve eğlence mekanları açısından oldukça renklidir. Yaz tatilini Bodrum’da geçirenler için dünya çapında ünlü eğlence mekanları, gece kulüpleri, canlı müzik bar ve kafeleri bulunuyor. Gündüz deniz ve güneşin tadını çıkaran turistler, gece saatlerinde ise Bodrum barları ve canlı müzik mekanları ile eğlencenin doruklarına ulaşıyor.

Bodrum Gece Hayatı ve Bodrum’un En İyi Barları 2021

Bodrum Barlar Sokağı, Bodrum gece hayatının merkezinde bulunuyor. Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla her yıl yerli ve yabancı turisti kendine çekmeyi başaran Bodrum’da gündüz denizin ve doğal güzelliklerin tadını çıkarabilir, gece eğlence mekanları ve barlarda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilirsiniz. Bodrum Barlar Sokağı birbirinden ünlü mekanlara ev sahipliği yaparken birçok tatil beldesinde bulamayacağınız renkli gece hayatı ile konuklarına unutulmaz anlar yaşatıyor. 

Bodrum eğlence mekanları arasında Marine Yacht Club ve Bodrum Kalesi’nin arka kısmında yer alan Bodrum Tekilacılar Sokağı’nı da unutmamak gerekiyor.

Bodrum Gece Kulüpleri

Club Catamaran

Bodrum merkezde yer alan Club Catamaran, 1500 kişilik kapasitesiyle Avrupa’nın yüzen en büyük diskosu olma özelliğini taşır. Bodrum gece hayatının vazgeçilmez eğlence mekanları arasında yer alan Club Catamaran, oldukça eğlenceli bir gece kulübü. Denizde disko eğlencesi arıyorsanız Club Catamaran tam size göre. Club Catamaran teknesi özel iskelesi, sahili ve kulüpleriyle dikkat çekiyor. Club Catamaran giriş fiyatı 2021 giriş ücretine 1 içki dahildir.

Bodrum Marina Yacht Club

Bodrum’un en popüler mekanlarından biri olan Marina Yacht Club, Bodrum Kalesi’ne bakan manzarasıyla ön plana çıkıyor. Yaz ve kış sezonunda açık bulunan mekanda canlı müzik performansı görmeye değer. Yacht Club içerisinde 3 tane restoran ve 4 tane bar bulunuyor. Denize sıfır sahnede yaz ve kış ayları boyunca farklı isimlere sahnede yer veriyor. Marina Yacht Club Bodrum telefon bilgisi ise 0252 316 12 28.

Posh Club Gümbet

Gümbet Barlar Sokağı’nın en popüler mekanı olan Posh Club Gümbet, dekoru ile ünlü mekanlar arasında. Gümbet Barlar Sokağı’nın en büyük mekanı olan Push Club Gümbet, eğlencenin doruklarına çıkablieceğiniz mekanlar arasında. Sabahın ilk ışıklarına kadar dans edebileceğiniz ve ülkemizin en ünlü DJ ve şarkıcılarına yer veren mekan 10 kişi kapasiteli.

Posh Club Bodrum telefon 0 554 893 64 79. Posh Club Gümbet giriş ücreti ve diğer bilgileri mekanı arayarak öğrenebilirsiniz.

Bodrum Barları ve Bodrum Canlı Müzik Mekanları

Mandalin

Deniz kıyısında Bodrum Kalesi manzarası ile dünya müziklerinden seçkiler sunuyor. Sadece yaz sezonunda değil kış sezonunda da tıklım tıklım olan bu mekanda her akşam farklı tarzda eğlenceyi bulabilirsiniz. Her zevke hitap etmeyi başaran bu mekanda doyasıya eğlenebilir, konsept partilere katılabilirsiniz. Hafta sonlarında yoğunluk nedeniyle mekanda yer bulamama ihtimalinize karşı rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz. Mandalin Bodrum telefon 0549 226 48 48

Karpuz Bar

Bodrum Tekilacılar Sokağı’nda bulunan Karpuz Bar, Bodrum’un en popüler mekanları arasında yer alıyor. Canlı müzik programlarına yer veren Karpuz, kış aylarında da açık. Hafta sonu canlı müzik dinleyebileceğiniz mekan kokteylleri ile ünlü. Tatilcilerin ve yerlilerin favori mekanı olan Karpuz Bar’da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Kule Rock City

Bodrum Barlar Sokağı’nın en kalabalık ve hareketli mekanları arasında yer alıyor. Rock bar olma özelliğiyle özellikle gençler tarafından sevilen bu bar dekorasyonu ile ön plana çıkıyor. Rock kültürü ve motor tutkunlarını bir araya getiren mekânda eski kült Rock parçalarıyla sabaha kadar eğlencenin tadına varabilirsiniz.

Körfez Bar

Bodrum Barlar Sokağı’nda yer alan Körfez Bar, 1992 yılından beri alternatif ve Rock müzik tutkunlarının favori mekânı olmayı başarmış. Kış aylarında Cuma ve cumartesi günleri açık olan mekânda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenme şansınız bulunuyor. Ağırlıklı olarak yabancı rock müziği çalınan mekânda 60,70, 80 ve 90’lı yıllara ait popüler parçalar sizi geçmişe götürecek. Körfez Bar Bodrum telefon 0252 16 59 66

Mavi Bar

Bodrum’un en eski barlarından biri olan Mavi Bar, samimi ve sıcak ortamı ile dikkat çekiyor. Her gün canlı müzik bulunan mekan daha çok jazz bar olarak biliniyor. Hafta sonu oldukça yoğun olan mekana rezervasyon yaparak gidebilirsiniz. Güzel müzikleri ve samimi ortamıyla dikkat çeken Mavi Bar’da keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Bodrum Barlar Sokağı Nerede? Nasıl Gidilir?

Bodrum merkezde bulunan Barlar Sokağı, gece hayatıyla ün yapmıştır. Bodrum merkezde Kumbahçe mahallesinde bulunan Bodrum Barlar Sokağı’na ulaşım oldukça basittir. Bodrum otogara geldiğinizde toplu taşıma araçları ile erişim sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra feribotla Datça Karaköy’den feribotla ulaşabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Türkbükü En İyi Restoranlar