25 Temmuz 2022
1098
ABONE OL

Bodrum Balık Restoranları – En İyi Bodrum Balık Mekanları 2022

Bodrum balık restoranları, Bodrum denilince akla gelen ilk detaylar arasında yer alıyor. Bodrum denilince akla balık ve deniz ürünleri geliyor. Bodrum balık mekanları bakımından oldukça zengin. Bodrum’un hemen hemen her noktasında balık restoranları bulmak mümkün. İşte, deniz ürünlerini tadabileceğiniz Bodrum balık ve meze restoranları.  

Bodrum Balık Restoranları – En İyi Bodrum Balık Mekanları 2022

Bodrum’un her mahallesinde balık restoranları mevcut. Balık restoranları bakımından Yalıkavak, Merkez ve Türkbükü oldukça zengin seçenekler bulunuyor. Bodrum deniz kenarı restoranları açısından da birçok seçenek mevcut.

Bodrum’un En İyi Balık Restoranları

İki Sandal Meyhane Bodrum

Bodrum’un en dikkat çeken meyhanelerinden biri olan İki Sandal Meyhanesi, Bodrum’un kalbi Kumbahçe sahilinde yer alıyor. Zeki Müren Müzesi’nin alt kısmında bulunan İki Sandal, tarihi bir binada yer alıyor. İşletmeye girdiğinizde tarihi dokusu sizi içine çekiyor. Tarihi Osmanlı saray lezzetlerinden özenle seçilmiş meze çeşitleri, balık turşusu, lorlu salata ezmesi, balık pastırması, Gambilya favası ve Yaka Yahnisi mutlaka tadılması gereken lezzetleri arasında. Meze menüsü oldukça geniş olan İki Sandal’da birbirinden lezzetli mezeleri tatmanız mümkün.

Trança Restaurant Bodrum

Bodrum Kalesi’nin karşısında deniz kıyısında yer alan Trança Restaurant, balık restoranları arasında tercih edebileceğiniz yerler arasında bulunuyor. Trança Restaurant, Bodrum’un muhteşem manzarası eşliğinde Osmanlı ve Türk mutfağından özenle seçilen lezzetler ve taze deniz ürünlerini tatma imkanı sunuyor. Osmanlı Mutfağının özel lezzetlerini tadabileceğiniz bu mekanda en beğenilen lezzetler arasında Tuzda Balık yer alıyor. Trança’da diğer dikkat çeken lezzet ise bademli levrek ve beğendili karides. Zengin Türk meze çeşitleri ile misafirlerini ağırlayan Trança, yemekleriyle sizi memnun ediyor.

Fenerci Restaurant Gümüşlük

Bodrum balık restoranı denilince akla eski balıkçı kasabası Gümüşlük gelmezse olmaz. Gümüşlük balık restoranları ile ünlü bir yer. Gümüşlük Koyu’nda balık yemeyi tercih ediyorsanız Fenerci Restaurant Gümüşlük’ü tavsiye ederiz. Bodrum yarımadasındaki ilk balık restaurantları arasında yer alan Fenerci Restaurant Gümüşlük, 1979 yılından itibaren Gümüşlük Koyu’nda hizmet veriyor. Fenerci Restaurant, balık, deniz mahsulleri ve meze çeşitleriyle müşterilerine zengin bir menü sunmaktadır.

Miços Restaurant Yalıkavak

Yalıkavak balık restoranları arasında yer alan Miços Restaurant Yalıkavak, 1993 yılında Tilkicik Koyu’nun turizme başlayan ilk işletmelerinden biri. İlk günkü aile işletmesi samimiyeti, titizliği ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile misafirlerine hizmet vermeye devam eden Miços Yalıkavak, lezzetli deniz mahsulleri ve mezeleri ile ön plana çıkıyor.

Bitez Balıkçısı

Denize sıfır konumuyla dikkat çeken Bitez Balıkçısı, menüsü, meze ve ara sıcak ağırlıklı lezzetleriyle ön plana çıkıyor. Mekanın en beğenilen lezzetleri arasında mezeleri yer alıyor. Özellikle kabak çiçeği dolması en sevilen lezzetleri arasında. Ara sıcak seçeneklerinde ise balık kokoreç, kalamar dolması beğeniliyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Türkbükü En İyi Restoranlar