14 Temmuz 2021
1266
ABONE OL

Bodrum Mavi Tur ve Mavi Tur Fiyatları 2021

Mavi turun doğduğu yer olan Bodrum, deniz, kum ve güneş üçlüsünü doyasıya yaşayabileceğiniz rotalardan biridir. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Bodrum mavi tur, yeni koylar keşfedip denizin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz bir yolculuk sunuyor. Bodrum çıkışlı mavi turlar ile Ege-Akdeniz kıyılarında muhteşem bir yolculuk yaşayabilirsiniz.  

Bodrum Mavi Tur ve Mavi Tur Fiyatları 2021

Deniz tatilleri arasında oldukça rağbet gören Bodrum mavi tur keyifli bir deniz yolculuğu ile karşınıza çıkıyor. Bodrum mavi yolculuk olarak da bilinen mavi tur, masmavi sularda yeni yerler keşfetmeye olanak sağlıyor. Doğayla iç içe zaman geçirmek ve denizin tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir tatil olan mavi yolculuk, farklı rotalarda tekne, gulet ve yat ile çıkılan tatil amaçlı yolculuktur.

Bodrum Mavi Tur Gulet Kiralama

Bodrum çıkışlı mavi turlar geleneksel gulet adı verilen Bodrum’a özgü teknelerle yapılıyor. Ahşap motorlu guletlerle Akdeniz ve Ege’nin turkuaz sularına yapılan bu yolculuk seyahat edenlerin beklentilerini karşılıyor. Bodrum mavi yolculuk ve mavi tur sezonu genel olarak mayıs ayının başında başlayarak Ekim ayının sonuna kadar sürüyor. Birçok farklı rota ile farklı tur seçenekleri arasından kendinize en uygun tur seçeneğini belirleyebilirsiniz.

Bodrum mavi turlar arasında en popüler olanı Bodrum – Gökova Körfezi Bodrum’dur. Bunun yanı sıra Bodrum Hisarönü Körfezi – Bodrum, Bodrum – Güney Yunan Adaları, Bodrum – Kuzey Yunan Adaları, Bodrum – Knidos – Gökova – Bodrum, Göcek – Bodrum, Bodrum – Karacasöğüt, Bodrum İngiliz Limanı da Bodrum mavi tur rotaları arasında yer alıyor.

Bodrum çıkışlı mavi tur rotalarında Karaada, Kargacık Bükü, Pabuç Burnu, Kargı Adası, Alakışla ve Çökertme Koyları uğrak koylar arasında yer alıyor. Yedi Adalar, Longöz, Değirmen Bükü, Küçük Çatı ve Büyük Çatı gibi muhteşem koylar da Bodrum çıkışlı mavi yolculuk popüler rotaları arasında bulunuyor.

Mavi Yolculuk Nasıl Yapılır?

Mavi turlar genel olarak haftalık ya da 10 günlük olacak şekilde yapılıyor. Ağırlıklı olarak Cumartesi günü başlayan turlarda farklı alternatifleri tercih edebileceğiniz tekne, motoryat, katamaran ya da gulet kiralayabilirsiniz. Mavi tur için isterseniz kabin kiralama hizmetinden yararlanabilir, isteğe bağlı olarak teknenin tamamını da kiralayabilirsiniz.

Tek kişi, çift veya az sayıda kişiyle birlikte mavi tura çıkmayı planlıyorsanız kabin kiralama hizmeti tam size göre. Bu sayede farklı gruplarla mavi tura katılmış olursunuz. Kiralık motoryat ile sakin bir gezinti yapmanız mümkündür. Kiralık guletler ile doğayı ve mavi yolculuğu sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

TURİZM
Bodrum Mavi Yolculuk 2023
Bodrum Mavi Yolculuk 2023
14.07.2021
366