29 Temmuz 2021
923
ABONE OL

Bodrum Günlük Turlar ve Bodrum Günlük Tur Fiyatları 2021

Ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, her yıl yerli ve yabancı misafirleri ağırlıyor. Kalabalık ve hareketli eğlence mekanları, muhteşem plajlarıyla dikkat çeken Bodrum’da eğlenceli bir tatil yapmak ve yeni yerler keşfetmek istiyorsanız Bodrum günlük turlar ve geziler tam size göre. Bodrum günlük turlar ile denizin ve Bodrum’un tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Bodrum Günlük Turlar ve Bodrum Günlük Tur Fiyatları 2021

Gezilecek pek çok alternatif sunan Bodrum’da en popüler günlük turlarla Bodrum’da farklı yerler keşfedebilirsiniz. Bodrum’da tarihi ve doğal güzelliklere yapılabilecek gezi turları, günübirlik tekne turları bulunuyor. Bodrum günlük turlar ve geziler ile istediğiniz rotaya keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Bodrum Günübirlik Turlar 2021 

Bodrum’da tercih edebileceğiniz pek çok günübirlik tur ve gezi bulunuyor. Günübirlik tekne turları ile berrak ve turkuaz denizin tadını çıkarabilir, farklı rotalar keşfedebilirsiniz. Farklı koylarda gezerek unutulmaz bir tur deneyimi yaşayabilirsiniz. Bodrum her şey dahil tekne turu, Gümbet tekne turu, Bodrum dalış turu, Bodrum Efes turu, Bodrum tekne turu, Bodrum korsan tekne turu, Bodrum Orak Adası tekne turu, Bodrum Dalyan Turu – İztuzu Plajı turları en çok tercih edilen turlar arasındadır.

Bodrum Tekne Turu

Bodrum’un en popüler turu olan Bodrum tekne turu, Bodrum’un en popüler koylarını ziyaret ediyor. Turkuaz denizin tadını çıkarabileceğiniz turlar genellikle sabah 11.00 gibi başlıyor. Koylarda yüzme ve güneşlenme imkânı sunan turlarda Bodrum’un farklı rotalarını keşfedebilirsiniz.

Bodrum Her Şey Dahil Tekne Turu

Bodrum’da en çok tercih edilen turlar arasında yer alan Bodrum Her Şey Dahil Tekne Turu, sınırsız alkollü ve alkolsüz içecekler, meze ve öğle yemeği sunuyor. Bodrum merkezden kalkan tekne turu yaz aylarında sıklıkla tercih ediliyor.

Orak Adası Tekne Turu

Bodrum Orak Adası Tekne Turu da en çok rağbet gören turlar arasında yer alır. Yamaçları zeytin ağaçlarıyla kaplı olan Orak Adası’nda keyifli vakit geçirebilirsiniz ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Bodrum Korsan Tekne Turu

Bodrum’da farklı konseptlerde tur arayışındaysanız Bodrum Korsan Tekne Turu tam size göre. Korsan temasına göre hazırlanmış bu tekne, yelkenleri, gövdesi ve aksesuarlarıyla korsan teknesi imajı veriyor. Halikarnas Limanı iskelesinden kalkan bu tekneler, DJ eşliğinde müzik, dans eşliğinde unutulmaz bir tur deneyimi yaşatıyor.

Bodrum Dalyan Turu – İztuzu Plajı

Özel bir doğa koruma alanı olan Dalyan, deniz kaplumbağaları ve caretta carettalara ev sahipliği yapıyor. Doğası, tarihi ve muhteşem manzarasıyla ziyaretçileri büyüleyen Dalyan’a uğramadan tatilinizi tamamlamayın.

Gümbet Tekne Turu

Bodrum’un en popüler tekne turları arasında yer alan Gümbet Tekne Turu, her şey dahil hizmet veriyor. Gümbet iskelesinden kalkan bu turla muhteşem koylara, plaj ve adalara gezi düzenleniyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

TURİZM
Bodrum Mavi Yolculuk 2023
Bodrum Mavi Yolculuk 2023
29.07.2021
366