29 Eylül 2020
481
ABONE OL

Muğla'da Termal Drone ile Balık Avı Denetimi

Muğla'da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, termal kameralı drone da kullanarak kaçak balık avcılığını önlemek amacıyla denetimler gerçekleştirdi.

Muğla'da Termal Drone ile Balık Avı Denetimi

İl Müdürlüğü ekipleri, Bodrum ve Milas ilçelerindeki bazı noktalarda tekne ve termal drone ile kaçak avcılık denetimi gerçekleştirdi. 

Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, 1 Eylül itibarıyla balıkçılık sezonunun açılmasının ardından denetimlerin yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti. Amaçların kaçak avcılığı önleyerek belli bir boyuta ulaşmayan balıkların avlanmasının önüne geçmek olduğunu dile getiren Saylak, "Denetimlerle su ürünleri avcılığının devamına katkı sunmak istiyoruz." dedi. 

Denetimlerde kaçak avlandıkları belirlenenlere para cezası uygulandığını aktaran Saylak, kurallara uyarak avlanan balıkçılara teşekkür etti.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
30 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
29 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2025 Bodrum Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

MUĞLA
Bodrum Seçim Sonuçları 2023